Boudoir-fotografering

En boudoirfotografering är den perfekta morgongåvan! Men också den perfekta ego-boosten! Så jag skulle vilja säga att denna typen av fotografering är mist lika mycket till dig själv som kanske till din blivande man på er bröllopsdag! Jag vill att du ska känna dig precis så grym som du faktiskt är. Inga prestationskrav och du behöver inte heller tro att du ska se ut på ett visst sätt, vara van framför kameran.  Jag vill ge dig denna stunden som en grym boost och pepp till dig och den fantastiska kvinna du är!  

Hur går det till?

BOUDOIRHELG – Jag bokar in två helger under vintern (nov-mars)  där jag bokar hotellrum på västkusten. Jag meddelar datum beroende på intresseanmälningar här nedanför. Jag släpper alltså 1-2 helger under vintern som du då kommer få välja på. Jag kommer därför endast kunna släppa ett begränsat antal tider varje helg.  Hotellrummet är noga utvalt för att ge den eleganta, sensuella känslan i bilderna. Jag har med viss rekvisita som vit sidenkimono, pärlhalsband och strumpeband

Du bestämmer själv vilka kläder du vill använda och jag finns tillgänglig för råd och tips om du är osäker. Ett tips är att du kan ha med din slöja eller dina bröllopsskor som egen rekvisita. Vi kommer ha en avslappnad stämning och jag lägger väldigt mycket fokus på dig och att du ska känna dig bekväm. Jag guidar dig i positioner och hur du ska stå eller ligga för bästa vinklarna för dig. Vi sätter på din favoritmusik och sen kör vi helt enkelt! 

Det här ingår:

  • Hotellrum som är noga utvalt för att ge den eleganta känslan.
  • Rekvisita så som vit sidenkimono, pärlhalsband och strumpeband.
  • Två timmars bokad tid, varav en timmes fotografering, för att minimera stress eller nervositet. Vi börjar alltid med en kopp kaffe!
  • Minst 50 bilder för fri användning digitalt som du laddar ner direkt när bilderna är klara.
  • Digitalt webbgalleri för urval med dina bästa bilder där du sen väljer vilka 10 bilder du vill ha med i din box.
  • Vacker och exklusiv linnebox inkl 10st fine art printar i storlek 15×20 cm med bilder som du väljer själv. 

Pris 4700:-

Skriv upp dig här nedanför om du är intresserad utav att boka en boudoirfotografering så kommer jag kontakta dig via mail när datum för boudoir-helgen är spikad! 

yey! Jag är nyfiken på att boka: